Kymmenen vaihetta seksuaalisen häirinnän estämiseksi työpaikalla

Kymmenen vaihetta seksuaalisen häirinnän estämiseksi työpaikalla

Lokakuussa saatiin hälyttävän paljon väitteitä seksuaalisesta häirinnästä. Niihin kuuluvat Hollywood -elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin kuolema, Netflix katkaisee siteet näyttelijä Kevin Spaceyyn ja väitteet Westminsterille.

BBC: n kyselyn mukaan puolet naisista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja viidesosa miehistä on joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi työpaikalla tai opiskelupaikalla, on selvää, että johtajien on edistettävä kulttuuria, jossa henkilökunta voi tuoda esiin kaikki seksuaalisen häirinnän huolenaiheet. että heitä kuullaan ja käsitellään.

elokuvatuottaja Harvey

Ilmaiset työkalut auttavat yritystäsi pysymään häiritsemättömänä

VinciWorks tarjoaa ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla organisaatiot voivat havaita häirinnän merkkejä työssä ja ymmärtää, miten voidaan edistää osallistavaa, turvallista työympäristöä koko henkilöstölle. Lyhyt riskiarviointi on täysin anonyymi ja on suunniteltu mittaamaan seksuaalisen häirinnän käsitystä työpaikallasi. VinciWorks on myös julkaissut seksuaalisen häirinnän käytäntömallin, jota voidaan helposti muokata sopimaan mille tahansa organisaatiolle ja toimialalle.

Seuraavassa on muutamia selkeitä ohjeita sen varmistamiseksi, että seksuaalista häirintää ei tapahdu työpaikalla. Tämän pitäisi auttaa sinua lopettamaan seksuaalinen häirintä lopullisesti työssä.

Ymmärrä seksuaalisen häirinnän määritelmä

Koko henkilökunnan tulisi ymmärtää, mitä tarkoitetaan seksuaalisella häirinnällä. Tässä muutamia esimerkkejä:

Ei -toivotut vitsit, eleet, loukkaavat sanat vaatteista ja ei -toivotut kommentit
Kosketus ja muu fyysinen kosketus, kuten työtoverin selän raapiminen tai taputelu, työntekijän tarttuminen vyötärölle jne.
Toistuvat pyynnöt hylätyille päivämäärille tai ei -toivottu flirttailu
Lähetetään tai lähetetään sähköpostiviestejä tai kuvia seksuaalisesta tai muusta häirinnästä
Seksuaalisesti vihjailevien esineiden, kuvien tai julisteiden näyttäminen
Sisällytä häirintää ja syrjivää kohtelua koskeva koulutus työpaikallasi

Anna työntekijöille

Anna työntekijöille ja esimiehille säännöllinen ja jatkuva koulutus. Tarjoa kertauskoulutusta vuosittain tai tarpeen mukaan. VinciWorksilla on monimuotoisuutta ja tasa-arvoa käsittelevä verkkokurssi, joka sisältää häirinnän aiheen.

Varmista, että työpaikallasi on seksuaalisen häirinnän käytäntö

Organisaatiosi tulisi julkaista seksuaalista häirintää työpaikalla koskeva käytäntö ja varmistaa, että koko henkilökunta tuntee sen. Politiikkaan tulisi sisältyä selkeät väärinkäytösten ilmoittamis- ja raportointimenettelyt. Jos et ole tietoinen tällaisesta käytännöstä työpaikallasi, keskustele esimiehesi kanssa sellaisen käyttöönotosta.

Lisätä tietoisuutta

Tehokkain ehkäisymuoto on tietoisuus. Ne, jotka ovat tietoisia käyttäytymisestä, joka voidaan tulkita häirinnäksi, eivät todennäköisesti käyttäydy tällä tavalla ja huomaavat todennäköisemmin kaikenlaisen häirinnän. Tämä lyhyt arviointi auttaa henkilökuntaa mittaamaan käsitystään seksuaalisesta häirinnästä työpaikalla.

häirintäilmoitusmenettelyt

Ota käyttöön selkeät häirintäilmoitusmenettelyt

Koko henkilöstön tulee tuntea olonsa mukavaksi ilmoittaa käyttäytymisestä, joka saa heidät tai muut työntekijät tuntemaan olonsa epämukavaksi. Yksi asia, jonka olemme oppineet viimeisimmistä syytöksistä, on se, että henkilökunta on suojellut eikä ilmoittanut, että kollegat käyttäytyvät sopimattomasti työssä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*