Tietoa kampanjasta / Info om kampanjen / Information about the campaign

#totuusvapauttaa on kirkon väen tapa sanoa: nyt riittää!

Kirkkomme ei ole kaikille turvallinen. Myös kirkossa on monilla kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä ja ahdistelusta. Joskus ne ne ovat johtaneet kirkollisiin tai yhteiskunnalisiin oikeusprosesseihin, useimmiten niistä ei kuitenkaan puhuta. Häirinnän kohteeksi joutuneita on jopa kehotettu vaikenemaan. Nyt riittää!

Voit allekirjoittaa vetoomuksemme, jos olet itse kokenut seksuaalista häirintää tai haluat allekirjoittamalla osoittaa tukesi niille, jotka ovat sitä kokeneet.

Voit myös halutessasi jakaa oman kertomuksesi [email protected]-osoitteen kautta. Kaikki viestit käsitellään anonyymisti, mutta toivomme että ilmoitat viestin yhteydessä oman nimesi.

Kerro viestissäsi myös haluatko, että se julkaistaan tässä blogissa. Blogikertomukset julkaistaan aina anonyymissä muodossa. Emme julkaise niitä kirjoituksia, joissa ei anneta lupaa siihen. Sähköposteja käy läpi kaksi luotettavaa, vaitiovelvollisuutta noudattavaa henkilöä.

Voit allekirjoittaa vetoomuksemme Facebookissa-ryhmässä #totuusvapauttaa #sanningenbefriar #duohtavuohtadahkáfriidjan. Jos et halua allekirjoittaa koko nimelläsi, myös etunimi tai ammatti ja paikkakunta riittää.

#sanningenbefriar är vårt sätt att säga – nu räcker det!

Kyrkan är inte trygg för alla. Det finns många erfarenheter av sexuella övergrepp och trakassering också i kyrkor och i andra religiösa samfund.

Ibland har de lett till rättsprocesser, men oftast omges de med tystnad och handfallenhet. Utsatta har fått rådet att hålla tyst om sina upplevelser. Men nu räcker det!

Välkommen att skriva under uttalandet här, om du utsatts för övergrepp och trakasserier eller om du vill uttrycka ditt stöd för de utsatta.

Man kan också dela med sig av sin egen berättelse via [email protected]. Berättelserna behandlas anonymt, men vi hoppas du kan meddela oss ditt namn.

Meddela också om du vill att berättelsen publiceras på bloggen. De publiceras alltid anonymt. Ingen berättelse trycks utan tillstånd. Berättelserna gås igenom av två för uppdraget anförtrodda personer som behandlar berättelserna konfidentiellt.