Pappipuoliso pakotti seksiin ja haukkui huoraksi

Posted on

Olenkohan ainoa uskova kirkon työntekijän vaimo, joka on joutunut avioliitossaan kokemaan seksuaalista ahdistelua?

Minulla se oli käytännössä miehen jokapäiväistä halua seksiin, rintojen puristelua, alapään kähmimistä (minä kun olen niin haluttava), sukupuoliyhteyteen pakottamista (ettei pappipuoliso joudu huoruuden syntiin), jokailtaista palvelua sängyssä.

Kun yritin vastustella jossain vaiheessa, niin en ollut Jumalalle kelpaava vaimo, enkä näin ollen pääse taivaaseen. Sain kuulla olevani väliin huora ja väliin frigidi ja miehen kärsivän kun on tällainen vaimo.

Minun seksuaalisuuteni rikottiin niin syvältä, ettei sitä tavalliset ihmiset pysty edes kuvittelemaan. Eikä se näy minusta ulospäin.

Kodissani vieraili seurakunnan työntekijöitä joskus palavereissa, rippikoulusuunnitteluissa ja minä keitin kahveja.

Avioliiton aikana yritin kerran itsemurhaa.

Koin lisäksi fyysistä väkivaltaa, mutta mustaa silmääni ei nähty, kertomustani ei uskottu, minä kuulemma dramatisoin, liioittelin, olin hysteerinen.

Minun oli pakko oppia käyttäytymään niin, ettei kauhu ja pelko ja avuttomuus ja häpeä näy muille.

Turvakoti oli paikka, jossa minulle kerrottiin ettei Raamatussa hyväksytä eikä anneta lupaa alistaa vaimoa.

Tarinani on pitkä ja selviytymistarina yhtä pitkä ja raskas.

Viranomaiset auttoivat minut eroamaan ja selviytymään. Eron jälkeen olin seurakunnassa näkymätön ja mies sai tukea ja ymmärrystäkin. Minulla oli pitkään vaikeutta käydä kirkossa koska traumaattiset muistot nousivat pintaan.

Jumala antoi minulle myös enkeleitä ystäviksi, jotka kulkivat rinnallani, koska olivat nähneet mitä koin. Ilman heitä en olisi enää jaksanut uskoa Jumalan hyvyyteen.